---27/11/2016---

27-11-2016

- het lampje van mijn wagen is kapot...fictief maar de realiteit overtreft de fictie. Mijn wagen is echt kapot sinds dit weekend... 2 oranje lichtjes branden...motorvermogen en iets met de uitlaat.. Straks mijn wagen naar de garage doen... morgen weet ik meer. Maar heb geen idee hoe ik dit ga betalen...  

- LETSEN ?

Een LETS-groep is een groep mensen, die met elkaar afspraken maken, zodat ze vlot diensten, belevenissen, kennis en goederen kunnen uitwisselen.

Jij bakt een taart voor Tim. Die wast de auto van Griet, die dan weer de strijk doet voor An. Ondertussen verstelt An jouw kleren. De kring is rond en ieder beleeft plezier aan wat hij doet.

Tim, het zoontje van Peter, wil graag piano leren spelen, maar Tim heeft geen zin om eerst een jaar notenleer te verteren. Sarah, net zoals Peter lid van LETS, wil Tim op woensdagnamiddag graag spelenderwijs wat piano leren spelen. Intussen helpt Peter het stadstuintje van Katrien en Steven, die twee straten verder wonen, aanleggen.

p/a Het Wereldhuis
Nieuwbeekstraat 35 9300 Aalst
Tel: 053 39 96 93 E-mail: aalst@letst.be

- Vakantieparticipatie, iedereen heeft recht op een daguitstap, uiteraard kan je ook genieten van een gratis aanbod bv. van de provincie. Zelf geniet ik van openingen van tentoonstellingen : cultuur en de mogelijkheid interessante mensen te ontmoeten En omdat een filmpje beter uitlegt wat het betekent dan een tekst